Antwerpen - Encanto: Over ontginning in Colombia

Add to Calender 2022-02-04 18:30:00 2022-02-04 18:30:00 Antwerpen - Encanto: Over ontginning in Colombia | Climaxi Achter de betoverende landschappen en de diverse Colombiaanse cultuur gaat er momenteel iets duister schuil. Megamijnbouwprojecten worden uitgevoerd in arme en kwetsbare gebieden van het land, waar niet alleen boeren en inheemse gemeenschappen van hun land worden beroofd, maar ook milieuverdedigers worden vermoord omdat ze deze natuurgebieden beschermen. Het laat zijn littekens na op de natuurlijke omgeving en de effecten dragen bij aan de klimaatverandering. http://www.climaxi.be/agenda/antwerpen-encanto-over-ontginning-colombia Peperfabriek, Breughelstraat 31, Antwerpen Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Achter de betoverende landschappen en de diverse Colombiaanse cultuur gaat er momenteel iets duister schuil. Megamijnbouwprojecten worden uitgevoerd in arme en kwetsbare gebieden van het land, waar niet alleen boeren en inheemse gemeenschappen van hun land worden beroofd, maar ook milieuverdedigers worden vermoord omdat ze deze natuurgebieden beschermen. Het laat zijn littekens na op de natuurlijke omgeving en de effecten dragen bij aan de klimaatverandering. 

Wil je meer weten over milieu en mijnbouw in Colombia?

Kom op 4 februari langs om te luisteren en mee te praten.

Waar? Peperfabriek - Breughelstraat 31, 2018 Antwerpen

Hoe laat? 19:30 tot 21:00

 

We hopen je daar te zien!

Het evenement zal voornamelijk doorgaan in het Spaans en er zal vertaling voorzien zijn naar het NL of EN afhankelijk van het aanwezige publiek.”