Antwerpen: Infoavond code rood

Add to Calender 2022-08-30 17:30:00 2022-08-30 17:30:00 Antwerpen: Infoavond code rood | Climaxi http://www.climaxi.be/agenda/antwerpen-infoavond-code-rood Onder Stroom, Tavernierkaai 11 Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

Extreem weer, hoge brandstof- en energiefacturen, … De huidige klimaat- en energiecrisis eist meer slachtoffers dan ooit tevoren. Onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen (gas, olie, steenkool) heeft een hoge prijs.
Ondertussen blijven grote fossiele vervuilers lustig vervuilen en enorme winsten maken.

De tijd dringt, de uitdaging is gigantisch. Maar een leefbare toekomst ligt om de hoek. Code Rood - een coalitie van bezorgde burgers, NGO’s en actiegroepen - gaat nu over tot actie en wil jou erbij! Onze eerste grote mobilisatie viseert olie- en gasgigant TotalEnergies! Noteer dus alvast 8-9 oktober 2022 in je agenda!

De infosessies zijn de ideale gelegenheid om de nieuwe leden van de Code Rood-coalitie te leren kennen en te ontdekken hoe jij kan deelnemen. Verder bespreken we waarom het zin heeft om vandaag een dergelijke actie te organiseren en geven we je ook een idee wat wij de komende jaren willen bereiken.

Opgelet: de informatiesessies zijn geen vervanging van de actietrainingen. Deze zullen vóór de actie plaatsvinden.

Meer info via de website Image removed. www.code-rouge.be