Herzele: nieuwjaarsreceptie

Add to Calender 2023-01-28 18:00:00 2023-01-28 18:00:00 Herzele: nieuwjaarsreceptie | Climaxi https://www.climaxi.be/agenda/herzele-nieuwjaarsreceptie-0 't Uilekot, Groenlaan 39; 9550 Herzele Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Op zaterdag 28 januari organiseren vzw Climaxi, vzw ’t Uilekot en de coöperatieve winkel Eco & Fair een nieuwjaarsreceptie en concert in kader van het nieuwe jaar 2023. Ken je ons nog niet en heb je interesse om lid te worden of vrijwilligerswerk te doen voor één of meerdere van deze werkingen? Kom dan zeker langs en leer ons beter kennen.

De receptie gaat van start om 19u en het concert is voorzien om 20u. Flamboyant zijn Pieter Dezutter (accordeon, klarinet en percussie), Alina Vernaeve (zang) en Pieter Van de Velde (gitaar). Ze nemen je mee op muzikale reis met warme, exotische nummers die moeilijk in een hokje te duwen zijn (behalve dat van wereldmuziek). Sommige nummers zijn gipsy, andere zijn Mexicaans en Zuid-Amerikaans. Sommige nummers zijn heel ritmisch en vrolijk, andere eerder melancholisch. Flamboyant brengt toegankelijke muziek en vooral een warme, vrolijke ietwat exotische sfeer.