Ronse: het PFAS-bad zit vol

Add to Calender 2023-08-24 12:00:00 2023-08-24 12:00:00 Ronse: het PFAS-bad zit vol | Climaxi De bloedwaarden in Ronse zijn gevaarlijk hoog. De gemeente en Vlaamse Overheid geraken niet verder dan informatie borden om te zeggen dat we onze voeten moeten vegen. Dit is onvoldoende. Daarbij komt dat de zwarte piet wordt doorgeschoven tussen Vlaams Gewest en Provincie om de sanering op te starten. Climaxi eist uitgebreide informatie voor omwonenden. Daarom voeren we actie in het Bruulpark en vegen we onze voeten aan het slechte milieubeleid van Vlaanderen.

We spreken om 14u af in het Bruulpark

Climaxi deed samen met actiecomités een PFAS-bloedonderzoek en fietst langs Oostende, Kortemark, Kruisem, Ronse en Flobeque. Zin om mee te fietsen en de buurtcomités te leren kennen? Laat iets weten. http://www.climaxi.be/agenda/ronse-het-pfas-bad-zit-vol
Bruulpark, Ronse Climaxi no-reply@xio.be Europe/Brussels public

De bloedwaarden in Ronse zijn gevaarlijk hoog. De gemeente en Vlaamse Overheid geraken niet verder dan informatie borden om te zeggen dat we onze voeten moeten vegen. Dit is onvoldoende. Daarbij komt dat de zwarte piet wordt doorgeschoven tussen Vlaams Gewest en Provincie om de sanering op te starten. Climaxi eist uitgebreide informatie voor omwonenden. Daarom voeren we actie in het Bruulpark en vegen we onze voeten aan het slechte milieubeleid van Vlaanderen.

We spreken om 14u af in het Bruulpark

Climaxi deed samen met actiecomités een PFAS-bloedonderzoek en fietst langs Oostende, Kortemark, Kruisem, Ronse en Flobeque. Zin om mee te fietsen en de buurtcomités te leren kennen? Laat iets weten.