Expo : Zapatisten komen naar België + opening winkel/bibliotheek

Add to Calender 2021-05-14 12:00:00 2021-05-14 12:00:00 Expo : Zapatisten komen naar België + opening winkel/bibliotheek | Climaxi In het Eco & Fair Depot organiseren we vanaf vrijdag 14 mei een fototentoonstelling over de Zapatisten. Hier vind je eerlijke producten van Europese boerencoöperatieven, bezette fabrieken en Italiaanse anti-maffia initiatieven, boeken die je hoofd open zetten en inspirerende schrijfsels over een sociale en ecologische wereld. We houden ons intussen aan alle coronamaatregelen.
Op zoek naar een rustige winkel/bibliotheek om rond te snuisteren, een kritische babbel te doen of om gewoon interessante lectuur of lekkere olijfolie te komen halen? Vanaf vrijdag 14 mei 2021 één adres: Peperfabriek op vrijdag en zaterdag van 14u tot 17u.
We openen onze winkel/bibliotheek samen met een expo 'Zapatisten komen naar België', met foto's van Annick Donckers. In het najaar van 2021 komen Zapatisten van Chiapas (Mexico) naar Europa om in gesprek te gaan met zelforganisaties en verzetsgroepen hier. Climaxi Antwerpen nodigt hen uit in Antwerpen. Zin om kennis te maken met het verhaal van de Zapatisten? Zin om je schouders mee te zetten onder hun aankomst in België? Kom vanaf 14 mei langs op vrijdag en/of zaterdag tussen 14u en 17u in de Antwerpse Peperfabriek. https://www.climaxi.be/agenda/expo-zapatisten-komen-naar-belgie-opening-winkelbibliotheek
Peperfabriek, Breughelstraat 31-33, 2018 Antwerpen Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

In het Eco & Fair Depot organiseren we vanaf vrijdag 14 mei een fototentoonstelling over de Zapatisten. Hier vind je eerlijke producten van Europese boerencoöperatieven, bezette fabrieken en Italiaanse anti-maffia initiatieven, boeken die je hoofd open zetten en inspirerende schrijfsels over een sociale en ecologische wereld. We houden ons intussen aan alle coronamaatregelen.
Op zoek naar een rustige winkel/bibliotheek om rond te snuisteren, een kritische babbel te doen of om gewoon interessante lectuur of lekkere olijfolie te komen halen? Vanaf vrijdag 14 mei 2021 één adres: Peperfabriek op vrijdag en zaterdag van 14u tot 17u.
We openen onze winkel/bibliotheek samen met een expo 'Zapatisten komen naar België', met foto's van Annick Donckers. In het najaar van 2021 komen Zapatisten van Chiapas (Mexico) naar Europa om in gesprek te gaan met zelforganisaties en verzetsgroepen hier. Climaxi Antwerpen nodigt hen uit in Antwerpen. Zin om kennis te maken met het verhaal van de Zapatisten? Zin om je schouders mee te zetten onder hun aankomst in België? Kom vanaf 14 mei langs op vrijdag en/of zaterdag tussen 14u en 17u in de Antwerpse Peperfabriek.

expo zapatisten