Blokkade EU-top

We horen weinig over het soberheidsverdrag, en zo mogelijk nog minder over het vrijhandelsakkoord EU/VS. Het middenveld wordt op veilige afstand gehouden, terwijl de Europese Unie een aanval uitvoert op de democratie en de sociale rechten die we verworven hebben gedurende de laatste pakweg honderd jaar. Beluister Susan Georges analyse van het soberheidsverdrag hier; Lode Van Oost heeft het hier over het vrijhandelsverdrag.

Het kan ook anders. Informeer je en zeg nee! Kom naar brussel op 19 december, samen blokkeren we er de Europese top – Alternatieven bestaan!

Ook de verdere versterking van de wapenindustrie wordt aan de kaak gesteld. Meer info over de acties tegen een beleid op maat van de wapenindustrie (Vredesactie) vind je hier.

Wat gebeurt er op 18 en 19 december ?

18/12, vanaf 18h : Bijeenkomst met Susan Georges en andere sprekers om ons samen te buigen over de gevolgen van de Europese beleidsmaatregelen (koning Albert II-laan 5, 1200 Brussel).

19/12 , vanaf 7u : Geweldloze blokkade van enkele strategische kruispunten in Brussel om zo de Europese Top te beletten. Waar ? Vanaf donderdag 12 december vind je alle details over de te blokkeren kruispunten op http://www.d19-20.be