Geschenkenbeurs Eco & Fair

Add to Calender 2018-12-21 09:00:00 2018-12-21 09:00:00 Geschenkenbeurs Eco & Fair | Climaxi Ben je nog op zoek naar een origineel kado voor kerst of nieuwjaar? Of gewoon eens voor jezelf? Kom dan zeker eens snuffelen in de Herzeelse winkel Eco&Fair, in het centrum van Herzele. https://www.climaxi.be/agenda/geschenkenbeurs-eco-fair Groenlaan 39 9550 Herzele Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Op het gelijkvloers én op zolder kan je fairtrade, bio-, solidariteits- en streekproducten vinden. Sinds begin december hebben we op het gelijkvloers 2 winkelruimten: bij het binnenstappen in het gebouw heb je aan jouw rechterkant de ruimte met alle dranken (wel en niet-alcoholisch) en aan jouw linkerkant de ruimte met alle voeding en de kassa. Het geheel is nu overzichtelijker en je kan er gezellig(er) rond kuieren.

Als cadeau kan je leuke cadeaumanden (laten) samen stellen met allerlei lekkers: Griekse olijven, olijfolie,10 soorten pasta en -sauzen, lekkers van Libera Terra (anti-maffiaproducten), noedels, rijst, citroenmarmelade, graanmosterd van De Kruidenschuit, snoepgoed, chocolade, Balegemsche advokaat en jenevers, pisco, rum, Notekop (ambachtelijke Oost-Vlaamse notenlikeur), krieken, siroop en stroop van Pajottenlander, 5-liter tapvaatjes van appel-en perensap, verschillende siropen van Mirabel Limonade Atelier, een 30 tal bio- en streekbieren... en nog veel meer!

We voorzien een aantal voorgepakte cadeaumanden, maar je kan uiteraard zelf ook een mandje samen stellen. We hebben trouwens zwarte bierverpakkingen (aan €1) die je kan gebruiken om 3 of 4 bierbijkflesjes in te stoppen. Het oogt mooi en is een leuk kadootje voor gastheer of -vrouw. Op de overloop naar boven staan de kits van Permafungi (kweekkit van witte oesterzwammen) en tweedehandsboeken. Aan de muren langs de trap hangen de rugzakken en tasjes (gemaakt van Safety Bags) van Lesbos Solidarity. Op zolder kan je de heerlijk zachte poncho's, wanten en sjalen van Ecassef vinden. Er zijn ook leuke fairtradeproducten te koop: keukengerei, decoratie, wenskaarten, ... van Oxfam Fair Crafts. Je kan er ook de grappige upcycle-theemokken van Fishstix productions vinden. En als je het niet goed meer weet, dan is een goed boek nog steeds een goede keuze: literatuur, biografie (muziek), fietskaarten, prentboeken,... Laat je de keuze liever over aan de cadeaukrijger, dan is een cadeaubon een veilige keuze. Sinds kort kan je ook de cadeaubons van 't Uilekot verkrijgen in Eco & Fair: de Kotgenotbon. Je kan een keuze maken uit 3 soorten: de boekenwurm (nieuwe en tweedehandsboeken), de levensgenieter (bio- en streekbieren) en de muziekliefhebber (concerten in 't Uilekot). Je kiest zelf het bedrag (vanaf €15) en het is 1 jaar geldig. Vraag er gerust naar aan de kassa.

Biotifoel Proefstation:

Nog tot en met maandag 31/12 kan je in onze winkel (met maximum 6 personen) een eettafel reserveren. We serveren in de winkel - alleen al de setting is een aangename ervaring - een aantal hapjes op basis van ingrediënten uit onze eigen winkel. Verwacht jou aan een koud hapje (bvb. zalmmousse of veggie alternatief)), een bord streekproducten en een verfrissende dessert. Hierbij worden aangepaste alcoholische en niet-alcoholische dranken geserveerd. Prijs: +- €25. Reserveren (overdag, 's avonds, ... kies maar en we kijken of het nog vrij is) doe je rechtstreeks bij Filip: 0496/71 84 72 of per mail.

Kadopakket of grootverbruik

Als klant kan je ook een kadopakket (laten) samenstellen: biermanden, Italiaanse mand, ontbijtmand, landbouwmand (met o.a. het boek van De Kollebloem), een mengeling naar keuze, ... Geef ons een richtbedrag en we maken er iets moois van! Heb je in januari een nieuwjaarsfeest of wil je een grote(re) groepsbestelling? Geef ons tijdig een seintje (zodat we op voorhand een bestelling kunnen doen) en we werken samen iets uit. Contacteer ons hiervoor via mail of via 0494/98 85 28.

Openingsuren:
dinsdag tem vrijdag: 10u - 18u
zaterdag: 10u - 17u
+ extra open op maandag 24/12 en 31/12, 10u tot 17u.

Locatie: Eco & Fair, Groenlaan 39, 9550 Herzele.