Eco & Fair geschenkenbeurs

Add to Calender 2022-12-09 17:00:00 2022-12-09 17:00:00 Eco & Fair geschenkenbeurs | Climaxi In de maand december zet de coöperatieve winkel Eco & Fair opnieuw lokale, (h)eerlijke en biologische (streek)producten in de kijker. Tijdens onze geschenkenbeurs kan je een fijn cadeau voor iemand of jezelf vinden: van lekkernijen om te eten of drinken tot handgemaakte snuisterijen en boeken. Tijdens de beurs kan je ook de tentoonstelling 'Tomato Revolution' meepikken en de Italiaanse tomatenproducten in de winkel vinden.

Solidariteit hoeft niet duur te zijn en kan beslist ook origineel, lekker en schoon zijn.
Wees welkom! https://www.climaxi.be/agenda/eco-fair-geschenkenbeurs
Eco&Fair Herzele Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

In de maand december zet de coöperatieve winkel Eco & Fair opnieuw lokale, (h)eerlijke en biologische producten in de kijker. Solidariteit hoeft daarom niet duur te zijn en kan beslist ook origineel zijn. Wij hebben ongeveer het grootste aanbod aan pasta’s in voorraad, ter gelegenheid van onze Tomato Revolution Actie. De gemiddelde tomatenpassate is een voorbeeldproduct van uitbuiting, etikettenfraude en bevat dikwijls verdikkers of chemische rommel die niks met tomaten te maken heeft.

Eco & Fair zocht coöperaties in Zuid-Italië die eerlijke producten verkopen, deftige arbeidsvoorwaarden geven en bio produceren. We importeerden en verkopen hun materiaal. Samen met wat recepten, een brochure en badge is het een schitterend eindejaarscadeau.

Wie op zoek is naar een cadeau of zichzelf eens wil verwennen kan dus van 10 tot 31 december terecht op de Geschenkenbeurs van de coöperatieve winkel Eco & Fair te Herzele. Wij steunen een rechtvaardige en ecologische wereld door producten te verkopen via een zo kort mogelijke keten. Je vindt er kwaliteitsproducten met een ecologische en sociale meerwaarde. Naast de voedingsproducten van Oxfam-Wereldwinkels is er de eigen import van Italiaanse en Griekse specialiteiten (olijfolie, olijven, pesto, zeezout,…), kwalitatieve streekproducten en een ruim assortiment aan zuivel, groenten en fruit van lokale boeren uit Herzele en omstreken. We vonden zelfs een aantal kaasmakers in de nabijgelegen provincie Henegouwen. Een groot deel daarvan wordt biologisch geteeld. Ons food-aanbod bevat mooie zaken zoals zeezout met kruiden, gebakken olijven, Italiaanse cake en Nougat, hot sauce uit Maarkedal, chocolade in al zijn vormen en gedachten…

Ben je gehaast dan vind je zeker jouw gading in een de vooraf samengestelde cadeaumanden of kan je kiezen voor een leuke cadeaubon. Je kan ook een cadeaumand op maat laten maken: je geeft ons een richtbedrag en mogelijke invulling en we maken er iets moois van. Een bestelling doorgeven gaat via info@ecofair.be Ook in de maand december zetten we in op onze webshop www.ecofair.be Je kan er een selectie van onze producten en cadeaupakketten laten versturen naar het gewenste adres.

De feestelijke opening is voorzien op vrijdag 9/12. Vanaf 19u serveren we dan allerhande proevertjes en kan je alvast wat cadeau-inspiratie opdoen en de Expo ‘Tomato Revolution‘ bekijken. Om 21u is er in ’t Uilekot (gebouw ernaast, Groenlaan 41) een concert van Zulema door Frey Sturtewagen (gitaar en zang) en Gerry D’Haeyer (cajon en percussie). Inkom concert: €7 (€5 bij vertoon kasticket geschenkenbeurs).

De geschenkenbeurs loopt hierna nog verder tot en met 31/12.

Openingsuren Geschenkenbeurs:

  • Dinsdag tot donderdag: 10u – 18u,
    Vrijdag: 10u – 20u
  • Zaterdag: 10u – 17u.

Op zaterdag 17 en zondag 18/12 kan je ons ook op de Herzeelse kerstmarkt vinden.