Kruisem: het PFAS-bad zit vol

Add to Calender 2023-08-23 15:00:00 2023-08-23 15:00:00 Kruisem: het PFAS-bad zit vol | Climaxi Climaxi en Zaubeek Gezond voeren actie omdat PFAS-waarden in het bloed te hoog zijn. OVAM zou tegen 15 augustus verder onderzoek moeten hebben afgerond. Tot nu toe is het stil. We houden halt aan het gemeentehuis en vragen burgemeester en schepenen voor meer uitleg. Het is lang genoeg stil geweest, de vervuiling moet stoppen.

We spreken af aan het gemeentehuis van Kruishoutem

Climaxi deed samen met actiecomités een PFAS-bloedonderzoek en fietst langs Oostende, Kortemark, Kruisem, Ronse en Flobeque. Zin om mee te fietsen en de buurtcomités te leren kennen? Laat iets weten. https://www.climaxi.be/agenda/kruisem-het-pfas-bad-zit-vol
Markt 1, Kruishoutem Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Climaxi en Zaubeek Gezond voeren actie omdat PFAS-waarden in het bloed te hoog zijn. OVAM zou tegen 15 augustus verder onderzoek moeten hebben afgerond. Tot nu toe is het stil. We houden halt aan het gemeentehuis en vragen burgemeester en schepenen voor meer uitleg. Het is lang genoeg stil geweest, de vervuiling moet stoppen.

We spreken af aan het gemeentehuis van Kruishoutem

Climaxi deed samen met actiecomités een PFAS-bloedonderzoek en fietst langs Oostende, Kortemark, Kruisem, Ronse en Flobeque. Zin om mee te fietsen en de buurtcomités te leren kennen? Laat iets weten.