Herzele: nieuwjaarsreceptie

Add to Calender 2024-01-27 18:30:00 2024-01-27 18:30:00 Herzele: nieuwjaarsreceptie | Climaxi https://www.climaxi.be/index.php/agenda/herzele-nieuwjaarsreceptie-1 't Uilekot, Groenlaan 41, Herzele Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Op zaterdag 27 januari 2024 organiseren Eco & Fairvzw Climaxi en vzw ’t Uilekot vanaf 20u hun gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Welkom aan alle leden, sympathisanten, aandeelhouders en vrijwilligers. Je kan jou op deze avond jou ook lid maken van de organisatie(s) of jouw lidmaatschap verlengen. We staan stil bij het voorbije jaar, blikken alvast vooruit naar het jaar dat voor ons ligt en vertellen over onze activiteiten en werking. Als je zin hebt om vrijwilligerswerk te doen, dan ben je aan het goede adres.

De groep ‘Kit & Caboodle‘ speelt dan om 21u een concert 21u. Zij brengen Appalachian Old time Country muziek met een hoge dansbaarheidsfactor gedrenkt in melancholie. Verwacht jou aan authentieke en betoverende straatmuziek met een folkpunk attitude. Nooit te vrolijk, maar steeds doorzettend spreken ze tot het hart en de benen, want het leven is hard en de waarheid mag gezongen worden.

Gratis inkom. 

Deuren open om 19u30 - 't Uilekot - Groenlaan 41, Herzele