Climaxi opent secretariaat in Antwerpen met expo en depot.

Climaxi opent een secretariaat in De Peperfabriek in Antwerpen. De Peperfabriek stond vroeger beter gekend als Elcker-ick. Onder de nieuwe naam is het een plek voor sociale organisaties zoals Hart boven hard, vredesactie, Tafels van vrede, ea.

Climaxi opent er samen met Eco & Fair en Ecokotboekenkaffee een nieuw depot. Je vindt er eerlijke producten van Europese boerencoöperatieven, bezette fabrieken en Italiaanse anti-maffia initiatieven, boeken die je hoofd open zetten en inspirerende schrijfsels over een sociale en ecologische wereld. Ecologische fair trade producten kon je al eerder bestellen via https://ecofair.be/

Je kan de boeken uitlenen of aankopen voor een democratische prijs. Je vindt het aanbod online op http://ecokotbib.blogspot.com/

Op zoek naar een rustige winkel/bibliotheek om rond te snuisteren, een kritische babbel te doen of om gewoon interessante lectuur of lekkere olijfolie te komen halen? Vanaf vrijdag 14 mei 2021 één adres: Peperfabriek op vrijdag en zaterdag van 14u tot 17u.

We openen onze winkel samen met een expo 'Zapatisten komen naar België' met foto's van Annick Donckers. In het najaar van 2021 komen Zapatisten van Chiapas (Mexico) naar Europa om in gesprek te gaan met zelforganisaties en verzetsgroepen hier. Climaxi Antwerpen nodigt hen uit in Antwerpen. Zin om kennis te maken met het verhaal van de Zapatisten? Zin om je schouders mee te zetten onder hun aankomst in België? Kom vanaf 14 mei langs op vrijdag en/of zaterdag tussen 14u en 17u in de Antwerpse Peperfabriek.