Brugge: het waterdebat

Add to Calender 2023-06-15 10:30:00 2023-06-15 10:30:00 Brugge: het waterdebat | Climaxi https://www.climaxi.be/index.php/agenda/brugge-het-waterdebat KUL Spoorwegstraat 12 8000 Brugge Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Join For Water organiseert jaarlijks verschillende debatten over de maatschappelijke betrokkenheid bij water-uitdagingen. Op 15 juni nodigen we u graag uit om samen met ons na te denken over hoe we via een brede en diepgaande betrokkenheid van burgers en maatschappelijke actoren het bestaande beleid rond watervervuiling krachtiger en beter toepasbaar kunnen maken.

Een greep uit het programma …

  • Fietstocht doorheen Brugge met Eva Gheselle en Diane Patfoort: Hoe is het gesteld met de Brugse Reien? En wat onderneemt de stad Brugge allemaal om de waterkwaliteit te verbeteren?
  • Presentatie van Filip De Bodt: Hoe slaan de burgers samen met Climaxi de handen in elkaar om de PFAS-vervuiling in Ronse aan te pakken?
  • Presentatie van Dryade: Hoe zal Dryade de komende maanden de vervuiling van onze waterlopen aanpakken, en hoe willen ze daarbij burgers betrekken?

En nog veel meer! Ontdek het hele programma hier.

Schrijf je snel in via deze link!

Donderdag 15 juni, Spoorwegstraat 12 Brugge / online, vanaf 12u30