Lezen in de Lente 2020: Radio Sociaal - deel 2

Add to Calender 2020-05-08 16:00:00 2020-05-08 16:00:00 Lezen in de Lente 2020: Radio Sociaal - deel 2 | Climaxi Door de uitzonderlijke corona-tijden, werd ook het jaarlijks literair event op 1 mei, Lezen in de Lente, aangepast:
In navolging van de eerste uitzending op 1 mei l.l., organiseren Climaxi en partners een tweede streaming van Radio Sociaal op 8 mei vanaf 18uur.
Het is een sociaal-culturele uitzending met o.m. interviews met verschillende auteurs, protestsongs enz.. die via facebook en andere online kanalen zal te beluisteren zijn. https://www.climaxi.be/index.php/agenda/lezen-de-lente-2020-radio-sociaal-deel-2
Climaxi Climaxi noreply@nestor.coop Europe/Brussels public

Door de uitzonderlijke corona-tijden, werd ook het jaarlijks literair event op 1 mei, Lezen in de Lente, aangepast:
In navolging van de eerste uitzending op 1 mei l.l., organiseren Climaxi en partners een tweede streaming van Radio Sociaal op 8 mei vanaf 18uur.
Het is een sociaal-culturele uitzending met o.m. interviews met verschillende auteurs, protestsongs enz.. die via facebook en andere online kanalen zal te beluisteren zijn.

Op vrijdag 8 mei vanaf 18u zenden ‘t Uilekot, Climaxi en de Algemene Centrale van ABVV Oost-Vlaanderen het online programma Radio Sociaal uit. Er zijn auteurslezingen door Ivo Van Strijtem, Peter-Holvoet-Hanssen, Elvis Peeters en (o.v.) Rachida Lamrabet.

We interviewen Sacha Dierickx over het klimaat, iemand van het ABVV over de vakbond,... Humoristische flashbacks en een top 30 van protestsongs maken het geheel af.

Het programma zal online worden gestreamd vanaf 18u op de facebookpagina's van ’t Uilekot en Climaxi.

#LezenindeLente #radiosociaal